Utrustning

Företagets fokus låg till en början på försäljning  för tävlande och fantaster (t ex Formula Windsurfing, Freestyle, Våg och speed). Förutom produktion av det egna märket på tillbehör (vindsurfing.se) såldes även produkter från t ex Maui sails, Starboard, Lorch, Airinside, Curtis, Gun sails och Tushingham.

Under senare år har kursverksamheten vuxit till Sveriges största och därmed har även företagets fokus gått från att sälja nischad utrustning till att sälja utrustning till kursdeltagare (nybörjare-avancerade). För detta ändamål har Dynamic Windsurfing brädan identifierats som den optimala brädan att utvecklas på och använda i alla väderförhållanden för fritidssurfaren. Den är framtagen utifrån ett behov att förenkla och förbättra upplevelsen på vattnet samtidigt som den genom möjligheten att ändra storlek triggar till utveckling. En justerbar brädform och segelstorlek ger dessutom aktiv och omväxlande vindsurfing i harmoni med naturen. Läs mer om utrustningen här.

Utbud
Vi säljer både ny utrustning och begagnade från vår kursverksamhet. Hittar du inte det du söker i vår webshop kontakta oss gärna då vi inte alltid hinner lägga in all begagnad kursutrustning.

Hämta upp produkter på ett surfcenter
Strax efter våra kurser kan vår instruktör visa dig och sälja bl a begagnad kursutrustning på ett kurscenter. Alternativt kan du hyra utrustningen under kurstiden (hyrkostnaden tillbaka om det leder till köp). Se kurstider här. Du kan även kontakta oss, för att komma överens om en tid för se/köpa utrustning.
Du kan boka upp utrustning i webshopen fraktfritt för att hämta upp dina varor på vindsurfingskolan genom att ange Malmö, CdS eller Sthlm i rutan för rabattkod.

Ny webshop under uppbyggnad nedan (tills den nya helt klar går det beställa från båda)