Surf Camp

Vi arrangerar träningsläger i vindsurfing året runt på Costa del Sol, södra Spanien. Med 320 soldagar, bra vindstatistik och fantastisk miljö finns bästa förutsättningar för camp. Campet är i Atalaya beach, mitt på Solkusten väster om Malaga och Marbella och öster om Estepona, Gibraltar och Tarifa.

Öppet för alla nivåer (nybörjare, XL - S )
Våra Surf Camp är öppna för alla nivåer från nybörjare till avancerad, där vi coachar individuellt utifrån DWES för att ta dig till nästa nivå.

Flexibilitet
För att ge ökad flexiblilitet och möjlighet anpassa till flygtider kan du själv styra längden på ditt camp.  Du bokar Surf Camp och kan sedan lägga till camp 1-2 dagar mer (gå till kundvagn och klicka i extra). 
Vi ordnar prisvärt boende delat med andra deltagare om du vill (välj under extra) eller så bokar du boende på egen hand.
Vill du att vi ordnar skjuts åt er till och från flygplatsen bokar du in detta (välj transfer).

Barn/Ungdom
Barn över 12 år kan delta med en vuxen. Barn under 12 år som följer med till Costa del Sol och vill prova vindsurfa kan boka privatkurs med 20 % barn-rabatt för få den hjälp och säkerhet som de kräver. 

Skräddarsydda windsurfing camp
Vi arrangerar även privata surf camp för grupper (familj, företag och kompisgäng). Vi genomför även skräddarsydda gruppresor till Kenya där vi kan kombinera vindsurfing med safari och vandring i Afrikas högsta berg Kilimanjaro.