Utrustning

Företagets fokus låg till en början på försäljning  för tävlande och fantaster (t ex Formula Windsurfing, Freestyle, Våg och speed). Förutom produktion av det egna märket på tillbehör (vindsurfing.se) såldes även produkter från t ex Maui sails, Starboard, Lorch, Airinside, Curtis, Gun sails och Tushingham.

Under senare år har kursverksamheten vuxit till Sveriges största och därmed har även företagets fokus gått från att sälja nischad utrustning till att sälja utrustning till kursdeltagare (nybörjare-avancerade). För detta ändamål har Dynamic Windsurfing brädan identifierats som den optimala brädan att utvecklas på och använda i alla väderförhållanden för fritidssurfaren. Den är framtagen utifrån ett behov att förenkla och förbättra upplevelsen på vattnet samtidigt som den genom möjligheten att ändra storlek triggar till utveckling. En justerbar brädform och segelstorlek ger dessutom aktiv och omväxlande vindsurfing i harmoni med naturen. Läs mer om konceptet här.

Vi säljer både ny utrustning och begagnade från vår kursverksamhet. Hittar du inte det du söker i vår webshop eller på ett kurscenter, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.